Muddy Paws nyhetsankare

Muddy Paws nyhetsankare

Muddy Paws® 24-25 April 2020 Uppskjutet

Information angående Muddy Paws® 24-25 April och Covid -19.

Vi har avvaktat, hoppats och utvärderat läget inför tävlingen och måste tyvärr idag meddela att det inte blir något Muddy Paws® i april.

Att genomföra tävlingen skulle vara att gå mot Folkhälsomyndighetens rekommendationer och regeringens beslut om förbud mot folksamlingar. Vi har tävlande som kommer från hela Sverige och övriga Norden och vill under inga omständigheter utsätta folk för risk eller bidra till smittspridning.

Tävlingen i april ställs in i enighet med Force Majeure, detta kan ni läsa om i våra anmälningsvillkor.

Alla som jobbar med Muddy Paws® gör det vid sidan om sina vanliga jobb, familj och hundar och vi tar inte ut någon lön. Hittills har vi investerat alla pengar i tävlingen och i år hade vi hoppats på att göra en liten vinst för att kunna investera i ytterligare utveckling. Vår ambition har från början varit att alltid vara lite större och lite bättre vilket såklart kostar mycket pengar att utveckla. Det finns alltså inte någon möjlighet för oss att återbetala anmälningsavgiften.

Vi vill dock inte lämna det så utan har beslutat att flytta fram tävlingen till oktober!

Det innebär att vår tävling i september kommer att vara den första i år och tävlingen i april nu kommer att genomföras i oktober.

Din köpta startplats för tävlingen som skulle ha ägt rum nu i april gäller istället för loppet i oktober och vi återkommer så snart vi kan med exakt datum (preliminärt 24-25 oktober).

Vi hoppas på förståelse och att ni är lika peppade som vi är på att ses i oktober (och såklart i september) istället! Vi vill också rikta ett stort tack till våra samarbetspartners för uppbackning och stöd.

Var rädda om varandra och följ Folkhälsomyndighetens uppmaningar och råd!

//Vi på Muddy Paws®